Nomiland.cz - Obchod pro děti a materské školy

Nákupní košík
0ks /0,00 Kč
Nákupní seznam představuje seznam produktů, které se Vám líbí nebo Vás zaujaly v naší nabídce. Tento seznam slouží jako pomůcka pro objednávání. Je to služba pro registrované zákazníky.
Nákupní seznam
zobraziť
Bezplatná infolinka: 800 60 60 50 dovoláte se v pracovních dnech od 8.00 - 15.00 hod

Ochrana osobních údajů

Respektujeme vaše soukromí. Abychom Vám mohli nabídnout hodnotné služby, potřebujeme znát některá vaše osobní data. Tato data chráníme před zneužitím a zaručujeme vám že nikdy neposkytneme třetímu subjektu vaše kontaktní informace a údaje o vašich nákupech.

  • Společnost NOMILAND s.r.o shromažďuje a uchovává nezbytný rozsah osobních údajů : jméno, příjmení, titul, adresa, doručovací adresa, telefon, elektronická adresa, objednané zboží, číslo objednávky, datum objednávky, cena zboží, údaj o provedených oznámeních – potvrzení objednávky, informace o pohybu zboží za účelem uzavíraní a plnění smluvních vztahů, vyřízení reklamace, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření prodávajícím archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze prodávajícímu. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat.
  • Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a marketingových akcí prodávajícího. Kromě osob dopravujících zboží /Česká pošta, TOPTRANS, INTIME /, nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám. Prodávající postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů. Veškeré osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky, marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění.
  • Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům online ve svém osobním profilu/účtu, má právo na jejich opravu, kontrolu včetně práva požadovat vysvětlení a odstranění závadného stavu a dalších zákonných práv k těmto údajům, online ve svém osobním profilu/účtu, po písemné žádosti doručené e-mailem nebo poštou na adresu sídla společnosti. 
  • Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“). Prodávající je u Úřadu pro ochranu osobních údajů registrován pod číslem ....

Používáním tohoto internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o Vás a vašich nákupech za stanovených podmínek. Registrací zákazníka , žadatele o novinky, účastníka ankety a dalších jiných forem registrace automaticky souhlasíte, že můžete být informován o novinkách v našem internetovém obchodě e - mailem nebo telefonicky. Pokud si nadále nebudete přát tyto informace, máte možnost kdykoli jejich zasílání ukončit dle postupu uvedeného v každé zasílané zprávě .

Náš internetový obchod si vyhrazuje právo ustoupit od záruky bezpečnosti v případě napadení serveru neznámým pachatelem (Heker). Pouze v takovém případě neplatí výše uvedená pravidla manipulace s daty.

Provozovatel internetových stránek www.nomiland.cz se zavazuje, že poskytnuté údaje budou použity pouze za účelem uzavření a plnění smlouvy na základě obecných obchodních podmínek stanovených prodávajícím. Zpracovávané údaje nebudou zveřejněny, zpřístupněny ani poskytnuty další třetí straně .

  • Společnost NOMILAND s.r.o shromažďuje a uchovává nezbytný rozsah osobních údajů : jméno, příjmení, titul, adresa, doručovací adresa, telefon, elektronická adresa, objednané zboží, číslo objednávky, datum objednávky, cena zboží, údaj o provedených oznámeních – potvrzení objednávky, informace o pohybu zboží za účelem uzavíraní a plnění smluvních vztahů, vyřízení reklamace, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření prodávajícím archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze prodávajícímu. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat.
  • Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a marketingových akcí prodávajícího. Kromě osob dopravujících zboží /Česká pošta, TOPTRANS, INTIME /, nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám. Prodávající postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů. Veškeré osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky, marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění.
  • Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům online ve svém osobním profilu/účtu, má právo na jejich opravu, kontrolu včetně práva požadovat vysvětlení a odstranění závadného stavu a dalších zákonných práv k těmto údajům, online ve svém osobním profilu/účtu, po písemné žádosti doručené e-mailem nebo poštou na adresu sídla společnosti. 
  • Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“). Prodávající je u Úřadu pro ochranu osobních údajů registrován pod číslem ....

Newsletter

Chcete od nás odebírat newsletter s aktuálními nabídkami?

Napište nám co potřebujete a my Vás budeme kontaktovat do 24 hod s nejvhodnějším řešením pro Vás:
Můžete si vybrat z následujících možností:
Zanechte nám Váš kontakt
Telefonní číslo
E-mailová adresa